23 Mayıs 2010 Pazar

Oryantasyon Değerlendirme

Oryantasyon modülünü özverili çalışarak tamamladınız.
Bu bölümde kursu tanımaya çalıştınız.Kursun özellikleri,amaçları,bize düşen görevler,kurs araçları ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler edindiniz;denemeler yaptınız.Kendi profilinizi oluşturdunuz;aradaşlarınızın profillerine ulaştınız;birbirinize mesaj attınız,iletişim araçlarını kullandınız.
Başarılı olmanın ipuçlarını okudunuz.Kurs ana sayfada bulunan wiki,paylaşım ve öğretmenler odasının nasıl ve ne amaçla kullanılacağını öğrendiniz.
Gerçekleştireceğimiz ünite planının ana bölümlerinin aşağıdaki şekilde olduğunu gördünüz.
Ünite Özeti
Öğretim Programı Tasarım Soruları
Değerlendirme Süreçleri
Standartlar (kazanımlar)
Kaynaklar
Öğretim Süreçleri
Önkoşul Beceriler
Bireysel Farklılıklara Yönelik Hizmetler
Örnek proje tabanlı öğrenme örnekleri ile ufkunuzu geliştirdiniz;aklınıza takılan bazı soruların yanıtını buldunuz.Şüphesiz ileriki aşamalarda da yeni sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Bu doğaldır.Doğal olmayan karşılaştığımız sorunların bizi bıkkınlığa,pasifliğe sürüklemesidir.Sorunların üstesinden yardımlaşarak geleceğimize inanmalıyız.
Çalışmalarınız ile ilgili düşüncelerinizi diğer arkadaşlarınızla paylaşmak için web günlüğüne (blog) üye oldunuz.Oryantasyon çalışmaları ile ilgili düşüncelerinizi web günlüğüne (blog) yazmanızı bekliyorum.
Oryantasyon modülünde kazandığınız bilgi ve becerilerinizi yüzyüze bölümde daha da geliştireceğiz.Kurs yolculuğumuzun renkli ve heyecanlı bölümü başlıyor.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder